Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2011 01:00 - Прогноза: Арсенал - Барселона
Автор: xeziod Категория: Спорт   
Прочетен: 1171 Коментари: 1 Гласове:
1



Арсенал е един от английските тиомове които демонстрират красива игра и същевременно играят много  рационално. Отбора на Арсен Венгер тази година се изправя отново срещу Барселона , като миналата година от “каталунците” продължиха напред с общ резултат 6-3. Последния път когато се срещнаха двата отбора Арсен Венгер имаше доста проблеми с контузени играчи и неможе да разчита на целия екип, но сега нещата изглеждам малко по – добре. Френският тактик няма да може да разчита на Лукас Фабиански, Абу Диаби и Томас Веермален, като добрата новина за него е завръщането на Самир Насри , които прави впечатляващ сезон с фланелката на Арсенал. Другият важен фактор е че Арсенал се намира в далеч по-добра форма отколкото беше миналата година, артерелистите все още се борят за титлата в Премиершип, Карлинг къп и ФА къп, всичко това говори красноречиво , че тая година наблюдаваме един различен Арсенал.

Гуардила пристига в Лондон с една единствена цел , да спечели мача или да си осигури комфортен резултат за втората среща на “Ноу Камп”. През този сезон Барселона отново проодължава да “троши” рекорди след като постигна 16 поредни победи в Ла Лига , но в миналия кръг “каталунския ” тим допусна равенство и по този начин прекъсна победната си серия . До момента Барселона за регистрирали едва 1 загуба в испанското първенство, а от всичките 39 мача през този сезон Барселона за изгубили едва 3 мача , което говори красноречиво за тяхното надмощество.

Треньора Пеп Гуардиола пристиха в Лондон с почти целият си състав , като единствения отсъстващ ще бъде Карлес Пуйол. Ерик Абидал се очаква да започне на неговата позиция , докато новото попълнение Афелай няма да може да вземе участие тъй като по рано през сезона изигра няколко мача за бившия си отбор ПСВ Айндоховен в Лига Европа. Масчерано излезе като титуляр в последния кръг от Ла Лига , където каталунците се препънаха пред Спортинг Хихон (1:1), но сега се очаква той да започне на резервната скамейка , а като титуляр да излезе Бускетс.

Смятам че Барселона са сочени като фаворити в тази среща и мисля че ще успеят да преминат в следващата фаза, все пак не случайно повечето специалисти смятат че именно “каталунците” демонстрират най-добрия футбол в момента.Арсенал ни показа през годнините че има този капацитет да се бори срещу големите грандове в Европа и едва ли ще се дадат лесно на своите испански съперници.

Прогноза: Над 2,5 гола при коефициент 1.61




Гласувай:
1



1. анонимен - za ma4a arsenal-barselona
16.02.2011 11:52
x-2 barselona
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: xeziod
Категория: Спорт
Прочетен: 74369
Постинги: 49
Коментари: 10
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930