Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2011 23:30 - Прогноза: Тотнъм - Милан
Автор: xeziod Категория: Спорт   
Прочетен: 777 Коментари: 0 Гласове:
1



След дълго отсъствие Тотнъм се завърна в Шампионската лига и този сезон демонстрира отлична форма. В първият кръг след силна игра Лондоският тим успя да спечели на “Джузепе Меаца” с 0:1 и шансовете на тима са доста големи, още повече че Тотнъм играе отлично на Уайт Харт Лейн и по време на груповата фаза успяха да победят Италианския и Европейски шампион Интер с 3:1.

Добрата новина за Хари Реднап е завръщането на двойката нападатели Роман Павлюченко и Джермейн Дефоу , които се намират в отлична форма. Тотнъм е вторият по резултатност отбор в Шампионската лига , като единствено отстъпва на другия английски тим Арсенал.

Рафаел ван дер Варт най-вероятно ще остане извън състава тъй като получи контузия в ма1а с Уулвс , но пък от друга страна се очаква Гарет Бейл да започне като титуляр.

Милан продължва да бъде лидер в италианското първенство и подържа комфортна преднина от 5 точки , но нещата в Шампионската лига не са никак розови. В първата среща играчите на Масимилиано Алегри направиха доста пропуски и сега са длъжни да покожат много повече при своето гостуване на Уайт Харт Лейн.

Проблемите за тима идват най-вече в дефанзивен план, където тима изпитва сериозни проблеми и също така трябва да споменем че Милан играе традиционно слабо срещи Английски съперници и в последните си 6 мача са отпадали.

Както знаете, Милан има сериозни проблеми в халфовата линия, тъй като Пирло и Амброзини за контузени, а Гатузо е наказан заради натрупани картони и заради поведението му в първата среща и ще остъства още четири мача от турнира.Марк ван Бомел също няма да може да играе тъй като по рано изигра няколко мачове за Байерн Мюнхен .

Тотнъм е с известно предимство в тази среща след положителния резултат на “Джузепе Меаца” , но пък от друга страна отбора е все още млад и не притежава нужния опит. На другия полюс е Милан на които му липсва доста креативност в центъра на терена , но пък “росонерите” са един от постоянните участници в този турнир и с опита които притежават са способни да спечелят всеки един мач. Моята прогноза тук е равенство.

Прогноза: Х при коефициент от 3.40



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xeziod
Категория: Спорт
Прочетен: 74285
Постинги: 49
Коментари: 10
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930