Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2011 11:01 - Прогноза: Челси - Ливърпул
Автор: xeziod Категория: Спорт   
Прочетен: 794 Коментари: 0 Гласове:
1



Съперничеството между тези два отбора винаги е било доста ожесточено и ни е предоставяло доста емоции. Сега интереса е засилен още повече след като Фернандо Торес превърнал се в икона за “Анфийлд” премина в редиците на “сините” през този зимен трансферен прозорец. Още повече че неговият дебют със синята фланелка ще бъде не срешу кои да е , а именно срещу неговия бивш отбор. Карло Анчелоти сподели че “Ел Ниньо” ще бъде на разположение за мача с Ливърпул въпроса е дали той ще започне като титуляр и ще бъде оставен на резервната пейка, въпреки че аз лично се съмнявам да започне на резервната скамейка все пак бяха дадени толкова много пари за него , а и италианският специалист изпитва видни затруднения в офанзивен план.

Като оставим настрана дискусията “Ел Ниньо” ще видим , че Челси вече са с 3 поредни победи в Премиершип и се насочвам към по-горните места, но едва ли могат да застрашат лидера тъй като изостават на цели 10 точки.

Давид Луис и Фернандо Торес се очаква да направят своят дебют за сините, докато Алекс, Йоси Бенаюн и Юри Жирков остават извън групата за мача поради контузии.

Ливърпул направи сериозни инвестиции през зимния трансферен прозорец след като успя да привлече Анди Керъл от Нюкасъл за 35 млн. и Луис Суарес от Аякс за 24 млн. . Изглежда Луис Суарес ще започне като титуляр срещу Челси , тъй като Анди Керъл има контузия в бедрото и ще отсъства от 3-8 седмици. Урунгвайският нападател взе легендарния номер 7 в тима на Ливърпул и още в самия си дебют за “червените” отбеляза гол за победа на “мърсисайдци” с 2:0 над Стоук Сити. В последните си мачове Ливърпул загатна за себи си и постигна 3 поредни победи и в момента се намират на 7-ма позиция в Премиершип , като целта пред Кени Дауглиш този сезон ще бъде да класира своя отбора за Евротурнирите. Последните гостувания обаче за Ливърпул на Стамфорд Бридж са доста тежки и те са успели само един гол (през 2004 г.) от последните си 6 визити .

Джейми Карагър се завръща в състава след като излекува контузията си в рамото , но едва ли ще започне като  титуляр. Както казахме малко по-горе Анди Керъл остава извън състава поради контузия в бедрото, под въпрос остават и Джо Коул и Кристиан Поулсен .

Двата отбора отбра бяха изключително активни в последните дни от трансферния прозорец и като прибавим сагата “Торес” ни очаква един изключителен двубой. Все пак Челси са домакини а и в последно време започнаха за показват онази спортна форма в която сме свикнали да ги гледаме. Лично аз немога да дам точна и ясна прогноза тъй като според Ливърпул са доста непредвидими в такива мачове и по принцип се представят доста силно.

Прогноза: Х при коефициент от 4.00
Прогноза: Над 2,5 гола при коефициент от 1.95



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xeziod
Категория: Спорт
Прочетен: 74088
Постинги: 49
Коментари: 10
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930