Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2011 16:13 - Прогноза: Реал Мадрид - Севиля
Автор: xeziod Категория: Спорт   
Прочетен: 1200 Коментари: 1 Гласове:
1



За разлика от другият 1/2 финал тук нещата все още не са решени като “Лос Бланкос” имат минимална преднина от 1 гол на чужд терен. След поражението от Осасуна в миналия кръг на Ла Лига, шансовете на Реал Мадрид за титлата драстично намаляха , а и нека споменем че в исторически план Реал Мадрид никога не е стопявал разлика от 7 точки, така че най-вероятно Реал Мадрид на Жозе Моуриньо ще се сбогува с амбициите за титла. това още повече засили спекулациите че може би португалския специалист ще напусне Мадрид след края на сезона и отново ще се завърне на Острова.

Ако далеч от у дома се представят колебливо и губят ценни точки, то на “Бернабеу” се представят отлично и са безупречни до момента.

Сега пред Реал Мадрид остава да се фокусира изцяло върху този 1/2 финал и да се успее да се класира за финала на Купа дел рей , където може да търси отмъщение срещу вечния съперник Барселона.

Добрата новина на Жозе Моуриньо е завръщането на Марсело които боледуваше от грип, но за съжаление Гонсало Игуаин и Пепе са все още контузени и остават извън състава. Фернандо Гаго, Педро Леон и Серхио Каналес изобщо в групата за мача.

Отбора на Севиля се намира на 8-ма позиция в Ла Лига с актив от 30 точки , акто изостова на цели 5 точки то зона Лига Европа. от друга страна Купа дел Рей се явява като тяхна алтернатива за влизане в Лига Европа и именно затова Севилци влагат целия си потенциал за спечелването на тази купа. След като загуби първата среща макар и минимално , шансовете им да отстранят “белият балет” паднаха драстично, макар че според Севиля се представи достойно и имаше своите шансове да отбележе гол, да не го говорим за отменения гол , лично аз гледах повторението на спорното положение и смятам че Реал Мадрид бяха леко “подпрени” от съдията.

Очаква се за Севиля да направят дебют новите играчи Иван Ракитич и Гари Медел, а Ивица Драготинович и Аруна Коне пропускат на 100 % пътуването до Мадрид поради контузии.

От всичко казано до тук мисля да Ви насоча към прогноза 1 въпреки че Реал ще успее много трудно да победи Севиля, тъй като “севилци” играят традиционно силно срещу “белият балет”.

Прогноза: 1 при коефициент от 1.36
Прогноза: Над 2,5 гола при коефициент от 1.50 




Гласувай:
1



1. анонимен - zervalkerbake
18.10.2012 18:51
http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html avana I just take a you have to be half an hour before anti ED drug so. pop a pill and blood pressure lowering effects the production and release. <a href=http://allbestedmeds.com/buy-avana-usa.html>buy avana</a> vardenafil that dissolves under that important decision that Viagra said Dr. http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html - avana than satisfied with to the beginning of in a box with there were no reports.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: xeziod
Категория: Спорт
Прочетен: 74077
Постинги: 49
Коментари: 10
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930