Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2011 18:00 - ФИНАЛ: Барселона - Реал Мадрид
Автор: xeziod Категория: Спорт   
Прочетен: 1171 Коментари: 0 Гласове:
1



През миналия уикенд се изигра първото Ел Класико и в сряда вечер ще имаме възможността да наблюдаваме “епизод 2″ , където Барселона посреща на ст.”Местая” Реал Мадрид за финала на Купа дел Рей . В първата среща двата отбора не успяха да излъчат победител и завършиха 1:1 , като станахме свидетели на 2 дузпи.

Барселона води убедително с 8 точки пред “лос бланкос” и може да се каже че титлата в Ла Лига е почти тяхна , тъй като такъв аванс изглежда непреодолим за Моуриньо и компания. И двата отбора ни показаха повече тактическа игра от колкото футбол в първата среща , но според мене това се отдава на факта че двубоя небеше от голяма значимост. В сряда вечер обаче залога и за двата отбора е изключително голям и очаквам далеч по-добра игра и от двата отбора.

Добрата новина за Пеп Гуардиола е че контузията на Карлес Пуйол се оказа лека и той започна пълноценна тренировка с останалите играчи, ъсщо се отнася и за младока Адриано закоито имаше съмнение за контузия. Боян Къркич и Ерик Абидал тренират на облекчим режим , но едва ли ще бъдат възстановени за мача в сряда вечер.

Напълно очаквано в първата среща Реал Мадрид игра много добре тактически и в по голямата част от мача успяваше да “разчупва” играта на Барселона . С добра игра се отличиха вратаря Касияс, защитника Марселона , които успя да изработи много ценна дузпа и разбирасе Кристиано Роналдо , които постоянно тормозеше защитниците на Барселона.

Моуриньо няма проблеми с контузени играчи с изключение на Фернандо Гаго и наказания Албиол. Така потугалския специалист ще може да разчита на целия си потенциал в състава , а и младока Месут Йозил се всключи много добре в първата среща и най-вероятно ще започне в титулярната 11-ка.

През сезона Реал Мадрид изпитваше леки проблеми като гост и повечето загуби точки са именно , когато отбора играе навънка. Това може да се окаже решаващ фактор при тяхната игра в сряда вечер.

Очаквам далеч по интерестна среща в сряда вечер, тъй като залога е голям. В първата среща Барселона имаше 70 % владеене на топката спрямо 30 % за Реал Мадрид.Моята прогноза тук е победа за Барселона.Успех

Прогноза: 1 при коефициент от 1.85



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xeziod
Категория: Спорт
Прочетен: 74210
Постинги: 49
Коментари: 10
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930