Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2011 22:30 - Прогноза: Манчестър Юнайтед - Челси
Автор: xeziod Категория: Спорт   
Прочетен: 1062 Коментари: 0 Гласове:
0



Това е сблъсък между два титанични отбора които през последните 6 години са доминиращи отбори в Премиершип. В първия мач 18-я кратен шампион на Англия успя да спечели с 0:1 и си осигури комфортна преднина за реванша на „Олд Трафорд“.

Манчестър Юнайтед продължава да върви смело напред към своя 19-та титла в Англия. През уикенда „червените дяволи“  успяха да победят Фулъм и запазиха разликата от 5 точки на върха и същевременно с това изпратиха ясно послание към Карло Анчелото , че „червените дяволи“ играят много силно у дома. Тази година финала на Шампионска лига ще се играе на ст. Уембли и именно заради това желанието на английските отбори за класиране на финал е още по-голямо .

В събота Алекс Фъргюсен излезе с цели седем промени в своя състав , като даде шанс за изява на Карик, Оуен , Кушчак , Бербатов и т.н. , но за мача във вторник вечер най-вероятно ще излезе със същата 11-ка , която излезе и на Стамфорд Бридж. При такива важни мачове Фъргюсен залага на наситена полузащитна линия и един нападател в лицето на Рууни.

Контузените играчи за Манчестър Юнайтед са Дарън Флетчър и Уест Браун , а Рафаел и Андерсон са леки контузии и остават под върпос.

Челси показва доста слаба игра през този сезон и въпреки гръмката селекция през зимния трансферен прозорец отбора все още неможе да ни покаже онази блестяща форма от миналия сезон. Очевидно Карло Анчелоти започва да губи своите големи битки и на острова започва все повече и повече да се говори за вероятно завръщане на Моуриньо на „Стамфорд Бридж“.

В последния кръг от Премиершип , Челси успя да победи Уигън с 1:0 , чрез гол на Малуда,  като в играта на „сините“ се видяха куп пропуски ,а Торес отново розачарова всички .

Все пак дефицит от 1 гол е напълно преодолим за отбор като Челси , въпросът е дали Карло Анчелоти ще успее да мотивира своите играчи и дали ще избере правилната 11-ка. Предполагам че „хлапака“ ще остане на резервната скамейка, тъй като до момента не оправдава доверието на италианския специалист, а в предни позиции ще бъде Дидие Дрогба.

Карло Анчелоти няма да може да разчита на двамата защитника Давид Луиз и Алекс.

Много трудна среща за прогнозиране , предвид важноста и за двата отбора. В предишните мачове между тези два отбора се забелязва липсата на много голове , а по скоро двата тима се изчакват, надлъгват и предимно се стремят да не загубят мача. Моята прогноза тук е равентво .

Прогноза: Х при коефициент от 3.20



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xeziod
Категория: Спорт
Прочетен: 73839
Постинги: 49
Коментари: 10
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031