Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2010 17:44 - Манчестър Юнайтед - Арсенал
Автор: xeziod Категория: Спорт   
Прочетен: 657 Коментари: 0 Гласове:
0



Определно това е най-интересната среща от този кръг на английската Висша лига. Двата отбора винаги са водели тежко съперничество през годините и несъмнено ни очаква един зрелищен мач. Манчестър Юнайтед се намира на 3 място в таблицата преди този мач , като “червените дяволи” са с мач по малко . Юнайтед до момента са без загуба в Премиершип, въпреки факта че играят “ужасно” като гост. Двата отбора са срещали многократно като Юнайтед има 74 победи , а Арсенал 66. Двамата мениджъри Фъргюсен и Венгер са се сблъсквали 42 пъти, като Фъргюсен има с 3 победи повече (17 срещу 14, и 11 равенства). Юнайтед са с известно предимство в тази среща тъй като са домакин , другото което е че “червените дяволи” са непобедени от Арсенал в последните 5 мача, докато Арсенал са загубили 7 от последните си 9 гостувания на “Олд Трафорд”.

Хааргрийвс , Майкъл Оуен и Антонио Валенсия са играчите които 100 % няма да вземат участие в тази среща. Дарън Флетчър се очаква да започне в стартовата 11-ка след като се обяви че вече е възстановен.В предни позиции Алекс Фъргюсен се очаква да започне отново с Бербатов и Рууни.

В отбора на Арсенал се забелязва един значителен прогрес през този сезон . През последните години Венгер и компания неуспяха да спечелят нито един трофей, но този “сух” режим може би се дължи на това че Арсенал успяха да изградят изцяло нов стадион без да потъват във финансови проблеми, също така през последните години Венгер действаше много рационално на трансферния пазар без излишни разходи. Цялата тази политика започва да дава резултати и в момента мисля че Арсенал са един от най стабилните отбори в Англия откъм финансова страна, също така са изградили един млад отбор които има потенциала да се бори за титлата в Премиершип.

Капитана на Арсенал, Фабрегас все още не е възстановен, същото се отнася и за Абу Диаби , така че за тях двамата ще се решава в последния момент. Алмуния и Веермален остават твърдо извън състава поради дълготрайни контузии.

В последните си няколко мача , Юнайтед се представя отлично като домакин и определно това ще бъде голям “+” за “червените дяволи”, но при такова дерби е трудно да се даде точна и ясна прогноза , затова ще се опитам да Ви насоча, за хора които обичат да играят по на сигурно могат да пробват залог от 1-ца DNB, а за тези които обичат големите коефициенти бих им предложил един “равен”. Успех

Прогноза: Х при коефициент от 3.50
Източник: Футболни прогнози



Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xeziod
Категория: Спорт
Прочетен: 74078
Постинги: 49
Коментари: 10
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930